Nicoline Bergman keert terug bij Pels Rijcken

Delen:

Per 1 februari aanstaande treedt Nicoline Bergman in dienst als advocaat-belastingkundige bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn NV. Nicoline zal de praktijkgroep belastingrecht gaan versterken.

Nicoline BergmanNicoline studeerde Nederlands en Fiscaal recht aan de Universiteit Leiden. Zij is gespecialiseerd in het formele belastingrecht. In 2006 verscheen mede van haar hand het boek ‘Cassatie in belastingzaken’.

Nicoline is afkomstig van het wetenschappelijk bureau van de Hoge Raad, waar zij als gerechtsauditeur werkzaam was. Ook werkte zij als griffier bij de Raad van Tucht van de NFB en daarvoor als senior-gerechtssecretaris bij het Gerechtshof Den Haag. Nicoline was al eerder in dienst bij Pels Rijcken: van 1998 tot 2003 werkte zij als advocaat-medewerker bij de sectie Cassatie. Haar komst zorgt voor een verdere verdieping van de specialistische kennis binnen de praktijkgroep belastingrecht.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven