Nieuw finance & regulatory kantoor: Finway

De advocaten Robin van Driel, Danielle Martens, Nellemarie Staal en Kim Veenman hebben een nieuw finance & regulatory kantoor opgericht: Finway.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De oprichters waren voorheen werkzaam bij Van Benthem & Keulen en NautaDutilh (Veenman). Ze zijn thuis in het begeleiden van reguliere bankfinancieringen, maar ook het financieel recht. “Juist door de combinatie met financieel recht heeft Finway een stevige propositie bij het opzetten van beleggingsproposities of een alternatieve financiering met eigen of vreemd vermogensinstrumenten”, vertelt het kantoor. “Denk aan fondsen en de uitgifte van obligaties.”

Martens was als partner verantwoordelijk voor de advies- en transactiepraktijk in het financieel recht bij Van Benthem & Keulen. Zij heeft een bijzondere interesse in fund- & assetmanagement en kapitaalmarkttransacties. Staal is de andere financieel recht specialist bij Finway. Zij is daarnaast een expert op het gebied van antiwitwaswetgeving. Van Driel heeft jarenlange ervaring in de (internationale) transactiepraktijk, de laatste jaren als partner bij Van Benthem & Keulen. Hij heeft daarnaast ervaring opgedaan op het gebied van restructuring & recovery in zijn tijd bij ABN AMRO Bank. Van Driel richt zich voornamelijk op bankfinancieringen en de uitgifte van mid-market vastgoedobligaties. En Veenman komt van NautaDutilh en werkte voor het Amsterdamse en Londense kantoor. Zij heeft een brede ervaring in de transactiepraktijk. Veenman heeft een focus op ABL (asset based lending) financieringen en is een expert in het opstellen van modeldocumentatie.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top