Juridisch nieuws

Nieuwe koppelsite: Legalista

Vanaf 1 februari is een nieuwe vergelijkingssite voor juridische dienstverleners actief. Particulieren en bedrijven die een advocaat, notaris, mediator of letselschadespecialist zoeken, kunnen vanaf 1 februari gebruikmaken van Legalista.nl.

Cliënten kunnen een review achterlaten op de site. Bezoekers krijgen zo een indruk van de kwaliteit van de dienstverlening. Op Legalista.nl staan straks juridische specialisten uit Nederland met hun expertise vermeld. Legalista wil zo de kwaliteit juridische dienstverlening inzichtelijker maken. Zo kunnen mensen met een juridische vraag een belangenbehartiger of een adviseur in de buurt vinden.

Legalista hoopt zich te onderscheiden doordat cliënten niet de goedkoopste offerte aanvragen en dus ook geen prijzenslag ontketenen. Via Legalista kunnen cliënten de juridische dienstverleners beoordelen op deskundigheid, betrokkenheid en prijs/kwaliteit verhouding, zo is de bedoeling.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures

Druk hier – TravelEssence (Rectangle)