Nieuwsdienst over jurisprudentie arbeidsrecht

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Er is een nieuwe website voor jurisprudentie op het gebied van arbeidsrecht: Boek710.nl is een initiatief van het Juridisch Wetenschappelijk Bureau (JWB) en uitgeverij deLex.

De site biedt, na registratie, gratis toegang tot de jurisprudentiedatabank van JWB met uitspraken en samenvattingen vanaf 2002 en bevat jurisprudentie over het arbeidsovereenkomstenrecht, het ontslagrecht, ontbinding, maar ook arresten over het collectieve arbeidsrecht. Via Boek710.nl kunnen juristen zich ook inschrijven op een e-mail nieuwsbrief die wekelijks informeert over recent verschenen jurisprudentie.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top