Nog steeds onzekerheid in de markt, maar ook kansen

Delen:

Uiteraard denk je na over de toekomst. Hoe ziet die eruit, nu met Covid-19? Hoewel er nog steeds onzekerheid in de markt is, ontstaan er door de crisis op bepaalde gebieden ook kansen. Karin Verschuur-Mencke van ZumpolleVanderStoel. zette de meest gevraagde specialismen voor je op een rijtje.

“De digitalisering van de economie is in een nog grotere stroomversnelling terechtgekomen”, zegt Karin. “We werken allemaal grotendeels vanuit huis (videocalls), bestellen nog meer producten online en ook sollicitatieprocedures verlopen digitaal. Onlangs hebben wij bijvoorbeeld nog een plaatsing afgerond voor een zware bedrijfsjuridische positie waarbij de volledige procedure virtueel is verlopen. Wie had dat ooit gedacht? Naast vragen rondom digitalisering/cybersecurity is onze verwachting dat ook op het gebied van restructuring & insolvency en commercial contracting de vraag naar juristen zal toenemen.”

Top 3 meest gevraagde specialismen

1 Restructuring & Insolvency
2 Commercial Contracting
3 ICT / Privacy

Karin Verschuur-Mencke werkt als search consultant bij ZumpolleVanderStoel.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven