Nog steeds onzekerheid in de markt, maar ook kansen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Uiteraard denk je na over de toekomst. Hoe ziet die eruit, nu met Covid-19? Hoewel er nog steeds onzekerheid in de markt is, ontstaan er door de crisis op bepaalde gebieden ook kansen. Karin Verschuur-Mencke van ZumpolleVanderStoel. zette de meest gevraagde specialismen voor je op een rijtje.

“De digitalisering van de economie is in een nog grotere stroomversnelling terechtgekomen”, zegt Karin. “We werken allemaal grotendeels vanuit huis (videocalls), bestellen nog meer producten online en ook sollicitatieprocedures verlopen digitaal. Onlangs hebben wij bijvoorbeeld nog een plaatsing afgerond voor een zware bedrijfsjuridische positie waarbij de volledige procedure virtueel is verlopen. Wie had dat ooit gedacht? Naast vragen rondom digitalisering/cybersecurity is onze verwachting dat ook op het gebied van restructuring & insolvency en commercial contracting de vraag naar juristen zal toenemen.”

Top 3 meest gevraagde specialismen

1 Restructuring & Insolvency
2 Commercial Contracting
3 ICT / Privacy

Karin Verschuur-Mencke werkt als search consultant bij ZumpolleVanderStoel.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top