Norton Rose Fulbright lanceert MicroCert Disruptive Technologies

Delen:

191004_Depositphotos_37559757_s-2019

Het NRF MicroCert-programma heeft als doel deelnemers kennis te laten maken met de belangrijkste technologieën die bijdragen aan de ontwikkeling van bedrijven en met de juridische, regelgevende en risico aspecten van diens inzet. Om een MicroCert Disruptive Technologies te verkrijgen, doorlopen de deelnemers vijf kernmodules en vijf keuzemodules. De vijf kernmodules omvatten kunstmatige intelligentie (AI), blockchain/distributed ledger technology (DLT), zelfrijdende voertuigen, data en the Internet of Things (IoT).

Nick Abrahams, Global Head of Technology and Innovation bij Norton Rose Fulbright en verantwoordelijk voor het MicroCert programma: “Onze nieuwe MicroCert is een krachtige aanvulling op het aanbod aan studieoplossingen van ons kantoor en biedt klanten en belangrijke relaties een reeks eenvoudig te volgen programma’s  voor alle niveaus. We hebben wereldwijd een grote hoeveelheid kennis opgebouwd in disruptieve technologie en willen deze breder delen in  industrieën door middel van kennisoverdracht, om de productiviteit te verbeteren en innovatie te blijven stimuleren.”

Norton Rose Fulbright stimuleert doorlopend  innovatie, groei en klantwaarde, teneinde de juridische dienstverlening te optimaliseren. Onlangs introduceerde het kantoor zijn Technology Consulting, Legal Operations Consulting en Global Payments-praktijken, en de NT Analyzer data-protectiontool en NRF SYKE, een samenwerkingsverband op het gebied van document automatisering.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven