Nysingh advocaten en notarissen Zwolle verhuisd naar Zwolle Trade Center

De Zwolse vestiging van Nysingh advocaten en notarissen is verhuisd en bevindt zich nu op het Business Park Zwolle. Met deze verhuizing versterkt Nysingh haar groeiambitie waarin samenwerken het speerpunt is, zo legt het kantoor uit.

Delen:

Gertjan Lubbers, voorzitter van de Raad van Bestuur bij Nysingh: “De keuze voor de achttiende en negentiende etage van het Zwolle Trade Center heeft te maken met de vernieuwde positionering. De geformuleerde groeistrategie betekent dat wij in de door ons gekozen marktsectoren tot de top drie van beste juridische dienstverleners van Nederland willen horen. Daarbij hoort ook een locatie op topniveau die voldoet aan de eisen en wensen van de huidige manier van werken en samenkomen.’’ Bij de afwerking en inrichting is veelal gekozen voor duurzame oplossingen en zijn er keuzes gemaakt die een gezond klimaat voor de werknemers ondersteunen.

‘’Nysingh wil groeien”, vervolgt Lubbers. “Niet als doel, maar als middel om langdurig een aantrekkelijke werkgever én aantrekkelijke partij voor onze klanten te zijn. Daarbij hebben we ook lessen getrokken uit de afgelopen coronaperiode. Het werk bij Nysingh vereist dat men vaak geconcentreerd en met de nodige privacy kan werken. Daarnaast was het ook nadrukkelijk de wens dat de inrichting ontmoeting én samenwerking zou stimuleren. Tussen de besloten werkplekken zijn daarom ‘pleinen’ gecreëerd waar men collega’s kan ontmoeten en waar men kan overleggen. Het pronkstuk in het ontwerp is het lunch-werkcafé dat het samenwerken en elkaar ontmoeten optimaal ondersteunt. De ruimte is direct verbonden met de ontvangsthal waardoor cliënten ook een gevoel van ‘zakelijk thuiskomen’ ervaren. Precies hetgeen wat Nysingh wil overbrengen, aan zowel cliënten als de eigen werknemers.’’

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven