Nysingh trekt nieuwe externe bestuurder aan

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Nysingh advocaten – notarissen heeft per 1 mei 2009 Wilma van Ingen aangetrokken als lid van de Raad van Bestuur.

Wilma van IngenWilma van Ingen (50) heeft tien jaar als algemeen directeur gewerkt bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland. Daarvoor werkte zij onder meer bij  KPN Telecom. Van Ingen “Mijn huidige functie is bijzonder; zulke banen zijn schaars. Daarom dacht ik: het is het beste om echt iets heel anders te gaan doen. En dat is gelukt. Lid van de Raad van Bestuur worden van een advocaat- en notariskantoor als niet-jurist is nog vrij bijzonder in de advocatuur in Nederland. Daarnaast is de rol heel breed met zowel interne als externe aspecten. Het terrein van de zakelijke dienstverlening is natuurlijk zeer bekend voor mij.”

Wim van Zant, voorzitter van de Raad van Bestuur van Nysingh: ‘Dit is voor  Nysingh een belangrijke maar ook logische stap. Op het gebied van marketing, HR, automatisering en kennismanagement hebben we al grote stappen gezet. We komen nu in een volgende fase waarin expertise van buiten nieuwe impulsen en inzichten zal brengen.”Wilma van Ingen is een zeer ervaren manager en heeft een ijzersterk netwerk. Door deze benoeming versterken we ons managementteam en bouwen we verder aan een kantoor dat in de volle breedte voor de zakelijke markt als juridisch partner optreedt.”

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top