Olivier Valk en Allen & Overy winnaars M&A Awards

Delen:

191219_Best Law Firm_Awards 2019

Tijdens de twintigste editie van de M&A Awards heeft Allen & Overy Amsterdam drievoudig succes geboekt. Olivier Valk won de award voor Best Young M&A Lawyer en Allen & Overy Amsterdam is uitgeroepen tot Best M&A Law Firm. Daarnaast ging de award voor Best Deal naar Athora /NN Group – VIVAT, een deal waar Allen & Overy bij heeft geadviseerd.

Onder het toeziend oog van 1200 professionals uit het bedrijfsleven, private equity, corporates, investment banking, corporate finance, consultancy en de advocatuur namen Olivier Valk en het team van A&O de awards in ontvangst. Brechje van der Velden, senior partner: “Bijzonder trots op dit geweldige resultaat; hieruit blijkt dat onze M&A praktijk consistent betrokken is bij de belangrijkste deals. Echt teamwork door talentvolle mensen zoals Best Young M&A Lawyer Olivier Valk.”

De M&A Awards worden toegekend aan professionals, bedrijven en transacties die het afgelopen jaar een zeer belangrijke rol hebben gespeeld in de wereld van fusies en overnames.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven