Onno Cusell (Wintertaling advocaten en notarissen) over meteen meedraaien

Delen:

Overstap van de week is Onno Cusell. Cusell versterkt sinds 1 maart 2019 het advocatenteam van de sectie Corporate | M&A van Wintertaling advocaten en notarissen. Eerder was Cusell werkzaam als jurist vennootschapsrecht bij Sterel c.s..

Van harte gefeliciteerd met deze overstap. Waarom bent u overgestapt?
Al enige tijd was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde graag werkzaam zijn als advocaat in de M&A-praktijk, bij een gerenommeerd en ambitieus kantoor met een internationaal karakter. Wintertaling paste perfect in dat plaatje. Hun persoonlijke benaderingswijze sprak mij daarbij enorm aan.

Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij hebt gekregen?
Een nieuwe (werk)omgeving is altijd inspirerend. Het ontmoeten van en samenwerken met nieuwe collega’s en cliënten zorgt voor nieuwe energie. Ik verwacht hier in een dynamischer en uitdagender werkveld te opereren dan voorheen. Bovendien hebben ze bij Wintertaling een goede bar.

Met welke argumenten hebt u Wintertaling overtuigd dat zij u voor u moesten kiezen?
Ik denk dat het feit dat ik al wat ervaring heb in het vak een belangrijk punt is geweest: ik kan meteen meedraaien en mijn steentje bijdragen in complexe dossiers. Verder zijn ze ervan onder de indruk dat ik als vennootschapsjurist een duidelijke keuze voor de advocatuur maak: een specialisatie waarmee Corporate M&A verder kan groeien. En het zal wel helpen dat ik direct een goede klik had met mijn toekomstige collega’s.

Waar gaat uw voorkeur naar uit: klein of groot kantoor?
Mijn voorkeur gaat uit naar een (klein) kantoor met grote ambities.

Wanneer stapt u weer over?
Voorlopig niet! Ik heb het uitstekend naar mijn zin.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven