Juridisch nieuws

Osborne Clarke zet vrouwelijke advocaten op één

Foto: Pixabay

Het internationale advocaten- en notariskantoor Osborne Clarke zet vandaag, Internationale Vrouwendag, alle vrouwelijke partners en advocaten op de eerste pagina van de kantoorwebsite. Dit ‘om de aandacht te vestigen op onze toewijding aan diversiteit’.

Vandaag zullen bezoekers van de website van Osborne Clarke die op zoek zijn naar een advocaat, vrouwelijke advocaten eerst in de resultaten zien – op elke locatie, sector, dienst of functie. Er is ook een promotiefilter aan de website toegevoegd, waar bezoekers alle vrouwelijke partners en advocaten die bij Osborne Clarke werken kunnen bekijken. Daar staan er 352 afgebeeld.

Su Akun, diversity and wellbeing manager bij Osborne Clarke laat weten: “We wilden een unieke manier vinden om een licht te laten schijnen op onze vrouwelijke advocaten en tegelijk de geest van vooruitgang te omarmen. We brengen letterlijk onze vrouwen op de eerste plaats.”

Het hebben van een ondersteunende en inclusieve cultuur noemt het kantoor ‘een belangrijk aandachtspunt’. Simon Beswick, CEO van Osborne Clarke International: “We weten dat een divers bedrijf betere samenwerking, zeer effectieve probleemoplossing en nog meer innovatief denken betekent. Dat is wat onze mensen en klanten van ons verwachten en het maakt ons bedrijf sterker. We zijn toegewijd aan het investeren en behouden van het beste vrouwelijke talent.” Osborne Clarke organiseert een aantal evenementen in de 25 internationale kantoren ter ere van Internationale Vrouwendag op 8 maart.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures

Winkelmand