Overstap van de week: Chantal van den Borne-Verheijen

Delen:

Chantal van den Borne-VerheijenOverstap van de week is Chantal van den Borne-Verheijen. Zij heeft zich per 1 oktober aangesloten als Associate Partner bij Dirkzwager advocaten & notarissen. Het kantoor heeft het rechtsgebied Financieel Recht toegevoegd aan haar dienstverlening en heeft Van den Borne-Verheijen aangetrokken voor de uitrol van dit specialisme. Met deze stap komt Dirkzwager aan de wens van haar cliënten tegemoet om hen ook hierin bij te kunnen staan en te adviseren.

Hoe is Dirkzwager advocaten & notarissen op uw pad gekomen en waarom heeft u voor dit kantoor gekozen?

In het verleden heb ik vier jaar als advocaat-medewerker bij Dirkzwager gewerkt. Na vervolgens bijna 11 jaar als partner/oprichter van 2BW Advocaten gewerkt te hebben, zocht ik een kantoor waar ik mijn specialisme ‘financieel recht’ in teamverband verder uit zou kunnen rollen. Voor mij was daar slechts één kantoor geschikt voor en dat was Dirkzwager. De visie van Dirkzwager over ‘kennis delen’ past naadloos bij mij en, nog belangrijker, het verruimt en verdiept de dienstverlening aan mijn cliënten. Dit tezamen met een enthousiast en deskundig team dat we op korte termijn verwachten uit te breiden met een in financieel recht gespecialiseerde medewerker, maakt het plaatje compleet.

Was het moeilijk om deze beslissing te nemen?

Ja, de beslissing om afscheid te nemen van het mede door mij opgerichte kantoor 2BW Advocaten, was geen gemakkelijke.

Hoe zag uw eerste werkdag eruit?

Druk met het opdoen van indrukken en kennismakingen. Ik ben allerhartelijkst ontvangen. M’n kamer staat vol met bloemen en iedereen zorgde ervoor dat ik me direct (weer) thuis voelde.

Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij hebt gekregen?

Enthousiaste en deskundige collega’s met wie in teamverband gewerkt wordt en een prachtige juridische bibliotheek die heel uniek openbaar is voor cliënten.

Met welke activiteiten buiten de advocatuur houdt u zich graag bezig? Heeft u daar veel tijd voor?

Mijn gezin, familie en vrienden. Daar maak ik graag tijd voor vrij, het liefst in combinatie met sporten, film of lang tafelen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven