Overstap van de week: mr. Monique Vreeburg

Delen:

overstap-moniquevreeburgOverstap van de week is mr. Monique Vreeburg. Zij is per 1 januari partner geworden bij Van Benthem & Keulen en maakt deel uit van de praktijkgroep ondernemingsrecht. Zij was hiervoor 25 jaar werkzaam bij Houthoff Buruma, sinds 1995 als partner. Vreeburg is gespecialiseerd in fusies en overnames, joint ventures en commerciële contracten.

Waarom heeft u deze overstap gemaakt?
Houthoff Buruma focust op high end gespecialiseerd werk waarvoor hoge tarieven kunnen worden gerekend. Ik ben de huisadvocaat van middelgrote en grote ondernemingen en heb een brede ondernemingsrechtpraktijk. Bij Van Benthem & Keulen ben ik met deze praktijk veel beter op mijn plaats. Ik kan daar ook weer tarieven rekenen die mijn cliënten kunnen billijken.

Voelt u zich al thuis op uw nieuwe kantoor?
Zeker! Van Benthem & Keulen is een full service kwaliteitskantoor met een uitstekende sfeer. Dit past mij persoonlijk en zakelijk heel goed.

U heeft al uw cliënten meegenomen naar Van Benthem & Keulen. Is er ook nog ruimte voor vers bloed?
Vanuit deze nieuwe setting zie ik heel veel mogelijkheden om mijn eigen praktijk verder uit te bouwen en om de dienstverlening naar mijn collega’s bij van Benthem & Keulen te verbreden.

Wat spreekt u het meest aan binnen uw specialisatie fusies en overnames, joint ventures en commerciële contracten?
Binnen deze specialisaties houd ik mij bezig met adviseren, drafting en procederen. Dit geeft een gevarieerd dienstenpakket, dus je verveelt je nooit.

Waar hoopt u over 10 jaar te staan?
Ik hoop dan nog steeds partner bij Van Benthem & Keulen te zijn onder het motto “Van Benthem & Keulen het topkantoor voor echte ondernemers!”

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven