Overstap van de week: Robert Gebel

Delen:

Robert GebelOverstap van de week is Robert Gebel. Hij is met ingang van 5 oktober gestart als nieuwe vennoot op de Vastgoed- en Overheidspraktijk van Holla Advocaten. Zijn praktijk is volledig gericht op commercieel vastgoed, in het bijzonder projectontwikkeling, civiel bouwrecht en arbitrage. De afgelopen zes jaar was Gebel vennoot en leider van de sectie Vastgoed en Overheid bij Taylor Wessing/Deterink Advocaten. Daarvoor was hij advocaat en partner bij Holland van Gijzen, waar hij tevens optrad als voorzitter van de sectie Vastgoed en Overheid.

Wat wilt u bij dit kantoor bereiken?

Holla heeft een uitstekende reputatie in de vastgoed- en overheidspraktijk. Ik wil graag dat in de markt Holla ook op het gebied van project- en gebiedsontwikkeling, beleggingen en vastgoedfinancieringen als specialist bekend komt te staan. Holla heeft alle hoogwaardige kennis in huis om dit waar te maken.

Voelt u zich al thuis op uw nieuwe kantoor? Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij hebt gekregen?

Het enthousiasme binnen Holla Advocaten heeft ervoor gezorgd dat ik mij na een week al erg op mijn gemak voel op kantoor. Het leukste dat ik erbij heb gekregen is dat ik naast mijn klanten die allemaal met mij mee zijn gegaan naar Holla, de mogelijkheid heb om voor de mooie klanten van Holla te mogen werken op het gebied van gebied- en vastgoedontwikkeling.

Wat heeft u als eerste op uw bureau of in uw nieuwe kast gezet?

Een antieke inktpot die al generaties in de familie is.

Wat maakt de juridische sector zo interessant voor u?

Het inhoudelijke werk in combinatie met het contact met klanten, en daarbij te bewerkstelligen dat mijn klanten zich niet beperkt voelen door het juridische, maar het zien als een mogelijkheid om zaken voor elkaar te krijgen. Ik zie het als mijn taak om zoveel als mogelijk ervoor te zorgen dat partijen tot overeenstemming kunnen komen zodat projecten gerealiseerd kunnen worden.

Welk beroep had u uitgeoefend als u niet voor de advocatuur gekozen had?

Ik zou dan graag projectontwikkelaar zijn geworden. Het mogen ontwikkelen en realiseren van projecten lijkt mij geweldig. Ik draag daar dan nu vanuit het juridische een bijdrage aan.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven