Overstap van de week: Sieta Autar-Matawlie

Delen:

Sieta Autar-MatawlieOverstap van de week is Sieta Autar-Matawlie. Zij is per 1 januari overgestapt van VANDIJK Advocaten naar GMW advocaten. Zij heeft ruime ervaring in het erfrecht en familierecht en richt zich bij GMW op nationaal en internationaal erfrecht.

Voelt u zich al thuis op uw nieuwe kantoor? Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij hebt gekregen?

Een inspirerende omgeving met leuke collega’s waarmee je vakinhoudelijk goed kunt sparren. De sfeer op kantoor is goed, zodat ik met veel plezier naar kantoor ga. Daarnaast wordt het zeer gewaardeerd indien er bijdragen worden geschreven voor vaktijdschriften en wanneer je actief bent op social media. Ik heb het altijd leuk gevonden om te schrijven en nu wordt dit met open armen ontvangen. Dat komt goed uit!

Waarom deze overstap?

Ik wilde graag meer internationale zaken doen en mij nog meer verdiepen op het gebied van het erfrecht. Daar krijg ik hier alle mogelijkheden toe. GMW advocaten heeft veel expats als cliënt zodat ik mijn internationale praktijk flink kan uitbouwen. Verder start ik in april 2013 met de Grotius opleiding Estate-planning. Een opleiding met veel diepgang op het gebied van erfrecht maar ook fiscaal en civieltechnisch.

Wat is de belangrijkste les die uw patroon u geleerd heeft?

Wat je ook doet in je leven, doe het goed. Vertaald naar het advocaat zijn: “Hou je vak goed bij, wees eerlijk en probeer de beste te zijn in je vak.”

Wat is het eerste dat u op uw bureau of in uw nieuwe kast heeft neergezet?

Foto’s van de kinderen.

Wanneer stapt u weer over?

Een nieuwe overstap is niet de bedoeling en ligt ook niet in de lijn van mijn verwachtingen. Ik verwacht hier volledig aan mijn trekken te komen en voldoende diepgang te bereiken in mijn praktijk op erfrechtgebied.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven