Overstap van de week: Arjan ten Vergert

Delen:

Arjan ten Vergert

Overstapper van de week is Arjan ten Vergert. Ten Vergert maakt de overstap van KienhuisHoving advocaten en notarissen naar Damsté advocaten – notarissen waar hij als notaris de sectie (commercieel) vastgoed gaat versterken.

Een overstappende notaris, dat zien we niet zo vaak. Zijn notarissen honkvaster?

Goede vraag. Volgens mij komt dit doordat er in absolute zin veel meer advocaten dan notarissen zijn. Voor mij persoonlijk is het in ieder geval een mooie kans om vanuit de rol van toegevoegd notaris als notarieel partner te starten bij Damsté advocaten – notarissen.

Wat maakt het notariaat zo leuk?

Uitstekende kennis van het notarieel vastgoed en het persoonlijke contact met mijn cliënten staan bij mij hoog in het vaandel. Het geeft mij veel voldoening om complexe zaken vakkundig en efficiënt op te lossen voor mijn cliënten. Daarnaast biedt het notariaat veel afwisseling en is het vak en de markt volop in ontwikkeling.

Hoe ziet het ‘nieuwe’ notariaat er volgens u uit?

Het is voor het notariaat key om te blijven investeren in een 9+ dienstverlening voor cliënten. Uitstekende klantenbinding is een manier om je te onderscheiden ten opzichte van concurrenten.

Ook geloof ik erin dat je met betrokken medewerkers met de juiste notariële kennis in deze competitieve markt het verschil kunt maken. Een andere belangrijke ontwikkeling voor het notariaat is de verdere digitalisering. Cliënten, zowel zakelijk als particulier, oriënteren zich steeds meer online. Multi-channel dienstverlening biedt kansen in het notariaat.

Wat wilt u bij Damsté bereiken?

Mijn doel is om de notariële vastgoedpraktijk van Damsté verder uit te bouwen. En dan vooral door te blijven excelleren met kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening en in het persoonlijke contact met cliënten.

Welke professionele bagage neemt u mee naar Damsté?

Mijn professionele juridische basis heb ik gelegd bij Loyens & Loeff, waar ik een uitstekende leerschool heb gehad. De afgelopen vijftien jaar heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van vastgoedtransacties en aanverwante advisering. Daarnaast ben ik bestuurslid van Stichting Vastgoedrapportage Twente en lid van de Vereniging van Notariële Registergoedspecialisten (NRS). Tevens ben ik actief als lid van de Twentse Vastgoed Sociëteit en JCI Twente. Naast mijn notariële werkzaamheden voel ik een sterke betrokkenheid bij maatschappelijke activiteiten in Enschede en omliggende omgeving. Zo ben ik onder meer acht jaar bestuurlijk betrokken geweest bij Stichting Jongerenhuisvesting Twente, de stichting die tot doel heeft jongeren een goede start te geven in hun wooncarrière.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven