Overstap van de week: Monique Tieben

Delen:

Monique Tieben

Overstap van de week is Monique Tieben. Kandidaat-notaris Tieben is per 1 november het team vastgoed van PlasBossinade komen versterken. Ze heeft affiniteit met particulier vastgoed en personen- en familierecht. Bij PlasBossinade zal haar focus op vastgoed liggen. Tieben is afkomstig van notariskantoor Groen in Scheemda.

Waarom deze overstap?
Na bijna tien jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben op zoek naar meer juridische verdieping in mijn vak en verwacht dit binnen PlasBossinade te vinden.

Was het moeilijk om deze beslissing te nemen?
Aan de ene kant niet, omdat ik al enige tijd met de gedachte rondliep om weer binnen een grotere organisatie met meer juristen samen te gaan werken. Aan de andere kant laat je natuurlijk een vertrouwde omgeving achter waarin je met collega’s, lokale makelaars en cliënten veel hebt meegemaakt en weet wat je aan elkaar hebt. Dat zal ik missen. Maar die banden komen met klanten van PlasBossinade ongetwijfeld weer terug.

Wat maakt het notariaat zo leuk?
Het werken met mensen maakt het vak boeiend. De zaken goed regelen voor de cliënt en het zodanig uitleggen dat hij echt begrijpt wat er wordt vastgelegd en geregeld.

Hoe ziet het ‘nieuwe’ notariaat er volgens u uit?
Een professionele dienstverlener die vakkundig is, efficiënt werkt en transparant is. En klantvriendelijkheid wordt een steeds belangrijker pijler. Daarop kun je je onderscheiden. Zowel online als offline.

Wat wilt u bij PlasBossinade bereiken?
Ik ga me verder verdiepen in het vastgoed. Zowel inhoudelijk als procesmatig. Ik wil een bijdrage leveren aan de professionele organisatie. Door samenwerking tussen de verschillende specialisten binnen het notariaat en de advocatuur kunnen de (kandidaat-)notarissen van PlasBossinade hun toegevoegde waarde laten zien.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven