Overstapper van de week: Bas Collard

Delen:

Overstapper van de week is BAS COLLARD. Collard is door AKD aangetrokken als senior medewerker voor de Bouw & Vastgoedpraktijk. Hij gaat zich met name richten op de transactiepraktijk en projectontwikkeling.

Gefeliciteerd met uw overstap. De kop is eraf inmiddels. Hoe waren uw eerste weken? Rustig inkomen of meteen hard aan de slag?
Ik ben voortvarend aan de slag gegaan. Nieuwe clientèle, nieuwe zaken, nieuwe collega’s, nieuwe werkwijzen etc. Dat is even schakelen, maar daar kwam ik voor. Verandering van spijs doet eten, zegt men wel, en ik had flinke trek.

Zat u op een overstap te wachten?
Bij mijn vorige, en tevens mijn eerste kantoor heb ik veel geleerd en geweldige jaren gehad. Ik was echter op zoek naar meer verdieping, naar accelaratie. Die heb ik gevonden bij AKD. Je leert nieuwe dingen en krijgt nieuwe inzichten. Na tien jaar was het voor mij dus tijd voor een overstap.

Waarom heeft u voor AKD gekozen?
AKD is een gerenommeerd kantoor dat zich in de markt onderscheidt op inhoud en kwaliteit. Mijn bijdrage aan de groei van de transactie- en bouwpraktijk, zowel nationaal als internationaal, zie ik als een mooie uitdaging. Ik ben onderdeel van een van de grootste en meest professionele bouw- en vastgoedpraktijken van Nederland. Mijn vakgroepgenoten eten, drinken en ademen vastgoed. Dat inspireert.

Welke argumenten heeft u bij AKD op tafel gelegd om hen ervan te overtuigen dat u de aangewezen persoon bent om mee in zee te gaan?
Solide, loyale en ambitieuze advocaat. We hebben vrij en frank gesproken over wat AKD zocht en wat ik zocht. Dat matchte.

Is er een zaak die u nog niet tegen bent gekomen maar nog wel hoopt te mogen doen?
Bij AKD behandelt men heel wat kwesties die veel in de media zijn. Zo ben ik nu al betrokken bij enkele spraakmakende zaken. Daar zitten natuurlijk heel wat juridische uitdagingen aan. Bovenal  wil ik graag mooie zaken kunnen doen met prettige en gedreven collega’s, binnen een kantoor dat goed is uitgerust. Dat zit allemaal zeer snor.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven