Overzicht carrièrewisselingen tijdens de zomerperiode

Delen:

In de afgelopen weken zijn er weer veel carrièrewisselingen en benoemingen bij de verschillende advocaten- en notariskantoren binnengekomen op de redactie van Mr. Hieronder een overzicht van de wisselingen die nog niet vermeld waren op de website.

Baker & McKenzie heeft Justine Luyér benoemd tot legal director binnen de Banking & Finance praktijk. Justine Luyér heeft ruime ervaring op het gebied van financiële wet- en regelgeving in brede zin. Hiervoor was zij werkzaam bij Houthoff Buruma. Justine Luyér stapt over samen met Eline Palmen die in hetzelfde vakgebied haar naaste medewerker was bij Houthoff Buruma.

Vanaf 1 september 2011 treedt Pascal Kruit als advocaat in dienst bij SørensenWeijers&Ko Arbeidsrecht advocaten te Rotterdam, een nichekantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht. “Ik maak de overstap van de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar ik vanaf 2006 werkzaam ben geweest als promovendus en vanaf 2009 als universitair docent Arbeidsrecht.”

Sinds 1 juli 2011 is mr. Joost Diks, erfrechtspecialist, werkzaam op de sectie Personen- en Familierecht bij Holla Advocaten. Holla Advocaten speelt hiermee in op de toenemende vraag naar de specialisatie erfrecht. mr. Joost Diks houdt zich bezig met uiteenlopende zaken op het terrein van het personen- en familierecht, waaronder echtscheidingen.

Per 1 augustus 2011 heeft Hekkelman advocaten & notarissen zich versterkt met Ton Hendriks. “Na vijf jaar heb ik besloten om AKD te gaan verlaten om bij Hekkelman te Nijmegen mijn carriere als advocaat voort te zetten. Naast het arbeidsrecht in meest brede zin zal ik mij tevens bezig gaan houden met sportrecht.”

Rick van Betten (22) is op 27 juli 2011 door de Rechtbank Zwolle beëdigd als advocaat en werkzaam bij Dommerholt Advocaten in Zwolle. Van Betten is reeds enkele jaren werkzaam bij Dommerholt Advocaten als juridisch medewerker en zal zijn werkzaamheden voortzetten voor de praktijkgroepen Ondernemingsrecht en Faillissements- en Insolventierecht.

Met ingang van 1 juli 2011 is Koen Vermeulen benoemd tot associate partner bij GMW Advocaten. Hij is sinds 2008 aan GMW Advocaten verbonden. Koen Vermeulen is arbeidsrechtspecialist en geeft samen met Godelijn Boonman (partner) leiding aan de sectie arbeidrecht.

Wike van den Bout (33) versterkt als senior medewerker de praktijkgroep Intellectueel Eigendom & ICT bij Van Benthem & Keulen advocaten en notariaat. Haar meest recente functie was die van senior ICT jurist bij SNS REAAL.

Clifford Chance verwelkomt Kirsten Laan in de banking & finance praktijk. Kirsten Laan is werkzaam als advocaat op de sectie Finance & Capital Markets bij Clifford Chance LLP in Amsterdam. Kirsten is bijna 5 jaren werkzaam als advocaat, waarbij zij ruime expertise ontwikkelde op het gebied van het bank- en financieringsrecht. Eerder werkte Kirsten Laan bij een internationaal kantoor in Amsterdam.

Per 1 juli is Willeke van Rooij met haar eenmanszaak een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Henselmans Advocaten.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven