PALLAS Advocaten nieuw arbeidsrecht-advocatenkantoor

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Alain Camonier en Marcel de Vries (voorheen respectievelijk partner en senior arbeidsrechtadvocaat bij Holland Van Gijzen Advocaten in Amsterdam), hebben samen per 1 september 2008 een nieuw arbeidsrecht-advocatenkantoor in Amsterdam opgericht: PALLAS Advocaten. PALLAS Advocaten is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht.

Per november 2008 zal een derde arbeidsrechtadvocaat Pallas Advocaten komen versterken. Het team bestaat verder nog uit een Office Manager. Pallas Advocaten is gevestigd aan de Kingsfordweg 151 te Amsterdam.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top