Pim van Leersum naar Eversheds Sutherland

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Pim van Leersum

Pim van Leersum is per 1 februari 2020 begonnen als Banking & Finance partner bij Eversheds Sutherland in Amsterdam & Rotterdam. Daarvoor werkte Pim als lead associate bij De Brauw Blackstone Westbroek. Hij is gespecialiseerd in Finance & Capital Markets.

Simon Waller, Partner en hoofd van de Finance Group: “Dit is voor Eversheds Sutherland een strategische benoeming, omdat Nederland centraal staat in de verdere ontwikkeling van ons internationale Banking & Finance platform. De corporate finance markt groeit in Europa en ook in Nederland. Men blijft bijzonder optimistisch over het transactievolume dat, ondanks de effecten van Brexit, signalen voor een recessie in sommige Europese landen, dreigende handelsoorlogen en ingrepen van de ECB, onverminderd hoog blijft. Met Pim’s komst kunnen we groeien en cliënten blijven ondersteunen bij hun transacties. Er is een groeiende vraag van onze cliënten uit het bedrijfsleven en de bancaire sector naar advies op dit terrein, waarbij er steeds meer gebruik wordt gemaakt wordt van gunstige fiscale structuren in Nederland.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top