Personalia

Pim van Leersum naar Eversheds Sutherland

Pim van Leersum

Pim van Leersum is per 1 februari 2020 begonnen als Banking & Finance partner bij Eversheds Sutherland in Amsterdam & Rotterdam. Daarvoor werkte Pim als lead associate bij De Brauw Blackstone Westbroek. Hij is gespecialiseerd in Finance & Capital Markets.

Simon Waller, Partner en hoofd van de Finance Group: “Dit is voor Eversheds Sutherland een strategische benoeming, omdat Nederland centraal staat in de verdere ontwikkeling van ons internationale Banking & Finance platform. De corporate finance markt groeit in Europa en ook in Nederland. Men blijft bijzonder optimistisch over het transactievolume dat, ondanks de effecten van Brexit, signalen voor een recessie in sommige Europese landen, dreigende handelsoorlogen en ingrepen van de ECB, onverminderd hoog blijft. Met Pim’s komst kunnen we groeien en cliënten blijven ondersteunen bij hun transacties. Er is een groeiende vraag van onze cliënten uit het bedrijfsleven en de bancaire sector naar advies op dit terrein, waarbij er steeds meer gebruik wordt gemaakt wordt van gunstige fiscale structuren in Nederland.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures