Podcast Legal Business

Businesscoach Marloes Kuipers is een podcast gestart voor advocaten, met "waardevolle tips, inzichten en strategieën die jou gaan helpen om het maximale uit je carrière of kantoor te halen."

Delen:

Kuipers wil met haar podcast advocaten en legal professionals bereiken die passie hebben voor het vak en de ambitie hebben om zich verder te ontwikkelen op businessvlak. “Veel advocaten en juristen vinden het ondernemerschap nogal een uitdaging”, stelt ze. “Ik heb mijn kennis en ervaring als advocaat [10 jaar; red.] aangevuld met waardevolle opleidingen en trainingen, waardoor ik een steeds betere coach en ondernemer wordt. Vooral ook door mijzelf te laten coachen, momenteel door een bekende internationale topondernemer, leer ik enorm veel. Deze waardevolle kennis geef ik vervolgens weer door aan mijn klanten.”

De podcastserie is hier te vinden.

 

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven