Recente benoemingen bij Kennedy Van der Laan

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Kennedy Van der Laan heeft recent Ester Damen, Bart-Adriaan de Ruijter en Joost Schmaal benoemd tot associate partner. Maurits Oudenaarden, Peter Kramer en Eylard van Fenema zijn benoemd tot counsel.

Joost Linnemann, CEO van Kennedy Van der Laan: Wij zijn er trots op dat we jonge talentvolle advocaten aan ons weten te binden en dat zij vervolgens doorstromen naar deze functies. Al deze advocaten verpersoonlijken de bijzondere cultuur van ons kantoor: breed geïnteresseerd, deskundig op hun vakgebied, en heel pragmatisch.

Ester DamenEster Damen

Damen staat werkgevers en ondernemingsraden bij op het gebied van toepassing van de Wet op de Ondernemingsraden. In haar praktijk focust zij daarnaast op privacy op de werkvloer.

Ze is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en schrijft voor de tijdschriften OR Rendement en OR informatie.

Bart-Adriaan de RuijterBart-Adriaan de Ruijter

De Ruijter adviseert en procedeert op het gebied van corporate & commerciële procesvoering en commercieel contractwerk en staat uiteenlopende cliënten bij uit de trade, healthcare en finance-sector. In zijn praktijk focust hij onder meer op vertegenwoordiging en advies van bestuursleden en bedrijven in complexe, potentieel litigieuze, situaties. Ook staat hij cliënten bij in procedures op het snijvlak van ondernemingsrecht, contractenrecht en handelsrecht.

De Ruijter is lid van de Vereniging Corporate Litigation en de Vereniging voor Distributie, Franchise en Agentuurrecht.

Joost SchmaalJoost Schmaal

Joost Schmaal, de derde nieuwe associate partner, is gespecialiseerd in het opstellen en uitonderhandelen van overeenkomsten met een technologie-component. Hij heeft ruime ervaring met het begeleiden van complexe uitbestedingen en grotere IT-inkoop projecten en is voor veel van zijn cliënten de vaste adviseur voor sourcing-gerelateerde vraagstukken en geschillen.

Maurits OudenaardenMaurits Oudenaarden

Oudenaarden is gespecialiseerd in technische schades zoals bouwschades, brandschades en productaansprakelijkheidsclaims. Hij staat cliënten bij in zowel aansprakelijkheids- als dekkingsgeschillen (onder AVB, D&C, property en technische verzekeringen). Daarnaast houdt hij zich bezig met productveiligheidskwesties en begeleidt hij producenten en hun verzekeraars bij een (dreigende) product recall.

Peter KramerPeter Kramer

Kramer is een expert op het gebied van Financial Lines-verzekeringen. Hij adviseert en procedeert over civiele en tuchtrechtelijke beroepsaansprakelijkheid en daarmee verband houdende dekkingsgeschillen en verzekeringspolissen voor onder meer notarissen, advocaten, accountants, assurantiemakelaars en makelaars in onroerend goed.

Eylard van Fenema

Eylard van FenemaVan Fenema adviseert en procedeert over alle aspecten van het arbeidsrecht. Hij staat (internationale) bedrijven, zorginstellingen en (semi-)overheden bij in reorganisaties, ontslag en vormen van flexibele arbeid. Daarnaast is hij gespecialiseerd in de rechtspositie van rechterlijk ambtenaren en treedt hij op voor rechters, rechters in opleiding en officieren van justitie. Hij is lid van de Werkgroep Ontslagrecht van de Vereniging voor Arbeidsrecht en co-auteur van het boek Flexibele Arbeid uit de reeks Monografieën Sociaal Recht.

Vindt er binnen uw kantoor een belangrijke verandering plaats, of gaat uw kantoor iets bijzonders of anderszins meldenswaardig doen? Mail ons op zakennieuws@mr-magazine.nl

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top