Rechten Nijmegen: leren (en) golfen

Delen:

picto_golf_100x100.jpgRuim 90 personen nemen deel aan de tweede editie van de Nijmegen Open, een golftoernooi gecombineerd met onderwijs voor juristen die hun opleiding in Nijmegen hebben genoten. Het evenement vindt plaats op 19 juni en wordt georganiseerd door de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen in samenwerking met het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs (CPO).

Tijdens de eerste editie meldden 70 juristen zich aan. De grote belangstelling is waarschijnlijk te verklaren door de combinatie van onderwijs en sporten het weerzien met oud-studiegenoten en oud-hoogleraren.

Voorafgaand aan de golfmiddag is er een actualiteitencursus Burgerlijk recht door prof. mr. Steven Bartels en prof. mr. Leonard Verburg, of een actualiteitencursus Uitleg huwelijkse voorwaarden en uiterste wilsbeschikkingen door prof. mr. Martin-Jan van Mourik. De cursisten krijgen in het kader van permanente opleiding drie punten toegekend van de Nederlandse Orde van Advocaten of Koninklijke Notariële Beroepsgroep.

Na de cursus gaan de juristen op de golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek een sportieve strijd met elkaar aan. Hoofdsponsor Subaru Benelux heeft een auto uitgeloofd voor een hole-in one en reikt mooie prijzen uit aan de winnaars van het toernooi.

Alumni die geen GolfVaardigheidsBewijs hebben, kunnen deelnemen aan een vier uur durende golfclinic. Golfprofessionals brengen hen alle slagen van de golfsport bij (swing, chippen, putten).

Na afloop van de golfmiddag is er volop gelegenheid om met oud-studiegenoten en oud-hoogleraren bij te praten tijdens de borrel en het buffet.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven