Reeks benoemingen binnen Eversheds Sutherland wereldwijd

Eversheds Sutherland heeft per 1 mei de promotie van 22 nieuwe partners aangekondigd binnen 14 van haar internationale kantoren. 41% van de dit jaar benoemde partners binnen Eversheds Sutherland is vrouw.

Delen:

Een van die vrouwen is Anique Bitterlich. Zij staat met name multinationals bij die een of meerdere vestigingen in Nederland hebben. Bitterlich: “De afgelopen jaren bij ES heb ik mij zowel binnen onze Nederlandse kantoren als binnen onze internationale organisatie kunnen ontwikkelen. De stap om partner te worden vloeit voort uit deze ontwikkeling en is breed gedragen door onze internationale praktijkgroep Employment, Labour and Pensions. Onze praktijkgroep heeft het afgelopen jaar een mooie groei doorgemaakt. Relaties met bestaande cliënten zijn versterkt, nieuwe relaties zijn opgebouwd en ons team wordt zowel in Rotterdam als Amsterdam uitgebreid. Dit alles leidt tot een cliëntenportefeuille waar we trots op zijn en uitdagend, strategisch werk. Ik kijk ernaar uit om ons team te gaan leiden, samen met arbeidsrechtpartners Marieke Koster en Wijnand Blom, en onze internationale arbeidsrechtpraktijk verder uit te bouwen.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven