Remco Heeremans nieuwe directeur Letselschade Raad

Delen:

Foto: Letselschade Raad

Remco Heeremans is met ingang van 1 mei 2018 de nieuwe directeur van de Letselschade Raad.

Heeremans volgt Theo Kremer op die van oktober 2017 tot mei 2018 ad interim de functie van directeur heeft waargenomen. Daarvoor was Deborah Lauria directeur van de onafhankelijke organisatie, die zich inzet voor de verbetering van het schaderegelingsproces bij letselschade.

Herremans studeerde Politieke Wetenschappen en Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden, en is de afgelopen jaren actief geweest in diverse managementfuncties. Zo was hij onder andere werkzaam bij de Koninklijke Metaalunie, NLingenieurs, NVZD en Bouwend Nederland.

De nieuwe directeur kan zich bogen op veel bestuurlijke, toezichthoudende en politieke ervaring, onder andere als lid van de Bondsraad en de Raad van Advies van de ANWB, als bestuurslid van diverse beroepsverenigingen en als toezichthouder bij o.a. een schoolvereniging. Ook doceert hij parttime aan de Academie voor Verenigingsmanagent (AVVM) en de Universiteit Leiden | Campus Den Haag.

Vorig jaar stelde de Letselschade Raad de nieuwe voorzitter Tjibbe Joustra aan.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven