ROTC: logboek 14 oktober

Delen:

Gisteravond vond de kick-off van de Rees plaats op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam. Nadat het deelnemersveld van ruim 400 young professionals zich in de feestruimte had verzameld, kon de grote kennismakingsronde met de concurrentie beginnen. Uiteraard zijn er de nodige weddenschappen gesloten met het oog op onze verwachte winst.

Nadat vanochtend vroeg de voorraad voor de komende dagen aan boord was gebracht, heeft het palaver voor de schippers en team-captains plaatsgevonden. In deze meeting zijn de verlossende woorden gevallen: We gaan naar Engeland!

Voor de komende 24 uur zijn de weersomstandigheden ideaal: er staat een Noordoosten wind, kracht 3-4. Verder blijft het droog en is het zicht heerlijk helder. De golven op de Noordzee zullen zo’n 1,5 meter zijn, wat erg rustig is.

Race of the Classics for Young Professionals

Om 12:00 uur heeft de Hare Majesteit Urania het schot gelost voor de showstart en zijn we vanuit de Veerhaven op weg gegaan over de Nieuwe Waterweg richting de Noordzee.

Rond 17:00 uur zullen alle zeilen worden bijgezet, zodat de Rees officieel kan beginnen. Vanaf daar wordt koers gezet richting Harwich met als doel via de River Orwell Ipswich te bereiken. Als alles meezit zullen we daar morgen tegen het eind van de middag aankomen.

Nu is het tijd voor een voedzame maaltijd om de maag in optimale conditie te brengen, voordat we de zee op gaan.

We keep you posted…..

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven