Samenwerking TeekensKarstens en Goedkoop & Partners

TeekensKarstens Advocaten & Notarissen en het Alphense advocatenkantoor Goedkoop & Partners bundelen hun krachten. De kantoren gaan vanaf 1 april 2008 samen, waarna de dienstverlening van Goedkoop & Partners zal worden voortgezet onder de naam TeekensKarstens. TeekensKarstens -met vestigingen in Leiden en Lisse- is de grootste juridische dienstverlener van de regio Leiden. Door het samenwerkingsverband met Goedkoop & Partners gaat TeekensKarstens behoren tot de top 40 van de grootste advocaten- en notariskantoren in Nederland. Bij de organisatie werken 150 juristen en medewerkers.

Begin januari 2008 opende TeekensKarstens al een vestiging in Alphen aan de Rijn, in het kantoor waar notaris Augstein voorheen praktijk hield. Het samengaan met het vooraanstaande kantoor Goedkoop & Partners Advocaten vergroot de slagkracht van TeekensKarstens in de Alphense regio aanzienlijk. Alphense klanten die zich thuisvoelen bij de persoonlijke stijl van Goedkoop & Partners kunnen nu ook de voordelen genieten van het grotere verband, een tweede internationaal netwerk en de kennissynergie van TeekensKarstens.

In de door daadkracht gekarakteriseerde Alphense regio is grote behoefte aan een gecombineerd advocaten- en notariskantoor. De regio kent een geïntegreerde aanpak door advocaten en notarissen nog niet. De nieuwe organisatie zal voor de Alphense ondernemer veel nieuwe mogelijkheden gaan geven. De aansturing van het kantoor blijft in de vertrouwde handen van mr. Michiel Goedkoop en mr. Robert Jan Stoop.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven