Simmons & Simmons benoemt twee nieuwe partners

Delen:

Simmons & Simmons heeft Christiaan Zijderveld en Alan Gar benoemd tot partner in de internationale corporate recovery en restructuring praktijk. Beiden zullen per 1 september 2009 de overstap maken.

Christiaan Zijderveld was voorheen werkzaam bij Houthoff Buruma, en vestigt zich op het Amsterdamse kantoor. Christiaan heeft uitgebreide ervaring in grensoverschrijdende herstructureringen en insolventies, waaronder de faillissementen van LG.Philips Displays Holding B.V., Lehman Brothers en JOMED N.V.

Alan Gar treedt in dienst op het Londense kantoor. Hij is afkomstig van Taylor Wessing LLP, waar hij ruime ervaring heeft opgedaan in een groot aantal herstructureringen en insolventies. Daarnaast was Alan werkzaam bij PricewaterhouseCoopers, en is hij voor een periode van 9 maanden gedetacheerd geweest bij Royal Bank of Scotland.

Christiaan Zijderveld zegt over zijn overstap: “Ik ben verheugd om deel uit te gaan maken van het internationale team van Simmons & Simmons en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de praktijkgroep. Deze stap sluit perfect aan bij mijn ambitie om actief te zijn in complexe zaken op internationaal niveau.”

Gerhard Gispen, hoofd van de praktijkgroep Financial Markets in Amsterdam, zegt hierover: “Met de komst van Christiaan en Alan geven we een belangrijke impuls aan de verdere uitbouw van onze internationale praktijk. In de huidige economische omstandigheden is er toenemende vraag naar specialistisch advies met betrekking tot herstructureringen en insolventies. Met de uitbreiding van het team kunnen we aan deze vraag blijven voldoen.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven