Slimme speakers, Compact, intens, kristalhelder

Delen:

Apple HomePod (€350)

Apple HomePod is een speaker die zich aanpast aan de locatie en high-fidelity-audio levert, waar deze ook wordt afgespeeld. De slimme speaker onderscheidt zich met Siri-ondersteuning, zodat je gemakkelijk met je stem het apparaat kunt bedienen. Wanneer je “Hé, Siri” zegt, kan HomePod je dankzij geavanceerde signaalverwerking, samen met echo en ruisonderdrukking, horen zonder dat je je stem hoeft te verheffen. 

 

Sonos One (€215)

Met Sonos One gebruik je je stem en de Sonos-app om al je muziek af te spelen en op één plek te beheren: Spotify, Pandora, Apple Music, radio, podcasts en nog veel meer. Sonos One wordt ondersteund door twee D-klasse versterkers en op maat gemaakte drivers die nauwkeurig zijn afgestemd op de unieke akoestische architectuur van de speaker. Je kunt Sonos One draadloos verbinden met Sonos-speakers in andere kamers, dus breid je Home Sound System uit wanneer je wilt. 

Google Home (€170)

“Waar is de dichtstbijzijnde apotheek?” Met jouw toestemming geeft Google Home je informatie over je woonwerkverkeer met de auto, het systeem kan een timer starten, dingen op je boodschappenlijstje zetten en je wekker instellen. Met een eenvoudige spraakopdracht kun je luisteren naar muziek, podcasts, nieuws en radio-uitzendingen van bijvoorbeeld Google Play Music, TuneIn en Spotify. Gebruik Google Home ook om eenvoudig video’s naar je tv te streamen.

 

Amazon Echo Plus (€185)

En ook Echo Plus is een speaker die uitsluitend door spraak wordt bestuurd. De speaker heeft een slimme ingebouwde thuishub en maakt verbinding met Alexa Voice Service om muziek af te spelen, vragen te beantwoorden, te telefoneren, informatie op te halen en meer. Je moet er gewoon om vragen. Echo Plus vult de kamer met een 360° geluid en hoort je vanuit elke richting, zelfs vanaf de andere kant van de kamer. Het leert constant terwijl Alexa steeds meer functies krijgt.

 

Meer informatie

Apple HomePod: www.apple.com

https://www.sonos.com/nl-nl/shop/one.html

https://www.momotica.nl/audio-streamers/google-home-grijs/

https://www.amazon.de/dp/B075RLRGDM

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Scroll naar boven