SmartAgreements: juridische documenten voor iedereen

SmartAgreements maakt juridische overeenkomsten beschikbaar voor iedereen. "Binnen enkele minuten genereer je hoogwaardige, gepersonaliseerde documenten. Maak gebruik van onze slimme documenttechnologie en juridische knowhow en versterk jouw onderneming. Complexe documenten en overeenkomsten tegen een fractie van de prijs, vanuit het comfort van je eigen huis", aldus de organisatie.

Delen:

“Een goed juridisch document verkrijgen heeft een hoop voeten in de aarde. Het is vaak tijdrovend en duur. Met de tool van SmartAgreements regel je het snel, efficiënt en goedkoop. Binnen enkele minuten genereer je eenvoudig juridische documenten. Compleet gepersonaliseerd, gewoon vanuit je woonkamer. Of waarvandaan het jou ook uitkomt”, legt het kantoor uit. “Ieder jaar starten meer bedrijven en ondernemers. De meesten denken niet direct aan overeenkomsten of juridische documenten. ‘Dat komt nog wel’, denken ze in plaats daarvan. Als het dan zover is, zoeken ze online een gratis document. Een dergelijke ‘geldleningsovereenkomst’ of ‘privacyverklaring’ ziet er vaak wel prima uit, maar is nooit waterdicht.”

Marco Drost, CEO van SmartAgreements: “SmartAgreements wil met betrouwbare documenten ondernemers behoeden voor risico’s. Ons aanbod is geschreven door advocaten, en vervolgens toegankelijk gemaakt door ons. Want naast alle andere zaken, wil je ook de juridische basis op orde hebben. Zo sta je sterk in geschillen of bij onvoorziene omstandigheden.”

Zo werkt het

Hoe het werkt? SmartAgreements stelt samen met advocaten templates van juridische documenten op. “Vervolgens maakt onze documenttechnologie ze interactief. Daarna zijn ze gemakkelijk aan te passen in onze webshop. Zo creëer je in een handomdraai een juridische overeenkomst. Laagdrempelig, betrouwbaar en overal geldig. Juridische documenten voor een lage prijs, en binnen enkele minuten in je inbox.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven