Partnerbijdrage van

Spraak-naar-tekst: de innovatie voor moderne advocatenkantoren

Woorden als 'permanent', 'vertrouwd' en 'voorspelbaar' zijn niet bepaald wat we associëren met het succes van een modern, succesvol advocatenkantoor, dat in een snel tempo verandert. Wat in het verleden heeft gewerkt om aan de verwachtingen van de klant te voldoen, een bedrijf doeltreffend te leiden en concurrerend te blijven, werkt gewoon niet meer in een steeds complexer en dynamischer wordende omgeving. Verandering is de naam van het spel, en organisaties die voortdurend voor nieuwe tools kiezen, zullen degene zijn die slagen. Een uitstekend voorbeeld zijn de nieuwste spraak-naar-tekstoplossingen, die u helpen te voldoen aan de toenemende verwachtingen, die steeds veeleisender worden.

Delen:

“Verander voordat je moet”

Deze wijze woorden van de legendarische Amerikaanse zakenman en een van Amerika’s meest iconische leiders, Jack Welch, zijn een goed advies als u uw advocatenkantoor wilt differentiëren, voortdurend wilt innoveren en aan de veranderende behoeften van uw cliënten wilt voldoen. Gebruikt u nog steeds papieren workflows of lokale servers voor uw IT-programma’s?

Moderne advocaten zijn niet bang voor verandering, zij verwelkomen ze met open armen, en velen laten traditionele praktijken en tools achter zich ten gunste van flexibele toepassingen die hen toelaten om zich aan een nieuw tempo te ontwikkelen. De nieuwste spraakinnovaties zijn gebaseerd in de cloud, onafhankelijk van het apparaat en volledig mobiel, zodat u uw kantoor proactiever kunt laten groeien. Het terugdringen van duur arbeidsintensief IT-onderhoud, het verbeteren van de samenwerking tussen teams op afstand en het snel creëren van documenten zijn slechts enkele van de voordelen van dicteer- en spraakherkenningsoplossingen. Ongeacht uw specialisatie, de mogelijkheid om spraaknotities snel om te zetten in afgewerkte producten, de beoordeling en goedkeuring van documenten te automatiseren en digitale bestanden op betrouwbare wijze te traceren (en te beheren) stelt u in staat meer tijd te besteden aan strategische ontwikkeling.

Beveiligde gegevens

In uw streven om uw advocatenkantoor te optimaliseren, mag u de beveiliging niet vergeten. In het digitale tijdperk gaan gegevensbescherming en de ontwikkeling van uw technologische hulpmiddelen hand in hand. Wanneer u met nieuwe methoden werkt – virtuele, externe en hybride werkmodellen, bijvoorbeeld – moet u ervoor zorgen dat u oplossingen gebruikt die zowel de mogelijkheden als de bescherming bieden die u nodig hebt. Met de cloudomgeving van vandaag hoeft u niet te kiezen tussen flexibiliteit en veiligheid. Spraakoplossingen met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals realtime dubbele encryptie, PIN-bescherming en controletrajecten bieden end-to-end gegevensbeveiliging van opname tot verzending tot opslag. Automatische back-upfuncties in de cloud beschermen gegevens ook tegen onopzettelijk verlies door gebruikersfouten, serverstoringen, internetstoringen en andere onderbrekingen van de bedrijfscontinuïteit. De gemoedsrust die u krijgt door zowel macht als bescherming te hebben wanneer u digitaal te werk gaat, is als een verzekeringspolis voor het waardevolle product van uw bedrijf.

Een assistent op hoog niveau met een beperkt budget

Welke professional droomt eens niet van een extra helpende hand (of meerdere)… zonder al te veel dure investeringen? Recorders en andere dicteerapparaten helpen professionele gebruikers al tientallen jaren. Maar de nieuwe generatie spraaktoepassingen die spraak snel en accuraat in tekst omzet, biedt nu een meerwaarde. Met deze nieuwe technologie kunt u met een app notities of taken opnemen, deze in realtime laten omzetten in tekst en het voltooide document via een smartphone versturen. Dat is alsof u 24 op 7, alle dagen van het jaar een zeer bekwame en behulpzame assistent aan uw zijde hebt. Technologie mag dan geen uren aan uw dag toevoegen, met de juiste spraakherkenningsoplossingen kunt u wel het meeste uit die uren halen en u concentreren op het creëren van nieuwe kansen.

Kunt u uw kantoor onderscheiden van de rest? Lees hier hoe andere kantoren al een voorsprong namen.

Delen:

Andere interessante artikelen uit dit thema:

Scroll naar boven