Studenten beoordelen Universiteit Leiden als beste

Delen:

Studenten geven de Universiteit Leiden en de Radboud Universiteit de hoogste waardering. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van het weekblad Elsevier naar de beste studies in het land.

In totaal krijgen acht Leidse opleidingen de hoogste score van de ondervraagde studenten, waaronder Fiscaal recht en Notarieel recht. De Bachelor Rechtsgeleerdheid eindigt als derde en blijft eerste onder de ‘Randstad’ universiteiten Ook hoogleraren en hoofddocenten geven hun oordeel over het onderwijs in Nederland. De Leidse docenten blijken het goed te doen: zij scoren van alle brede universiteiten het hoogste, aldus de hoogleraren. In het bijzonder Fiscaal recht, zij staan op de eerste plaats.

De master Rechtsgeleerdheid staat, met een minimaal verschil op Maastricht, op een tweede plaats. De docenten ontvangen het beste studentenoordeel van alle universiteiten.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven