Team Himalaya terug in Nederland

Delen:

Vorige week kwam ‘Team Himalaya’, weer thuis na een enerverende reis in Nepal. Het team bestond uit drie advocaten van Pels Rijcken en drie rechtenstudenten.

Deze studenten kregen deze reis aangeboden omdat ze de beste bleken tijdens BestGraduates Law 2009, Mr.Z en Mr.txt, de masterclass en de scriptieprijs van Pels Rijcken. De 16-daagse reis door Nepal werd noodgedwongen verlengd met een aantal dagen door de aswolk boven Europa.

De studenten zijn op 2 april 2010 met de rest van het team naar Kathmandu gevlogen. Daar kregen zij een briefing en vonden de laatste voorbereidingen plaats. Na een trekking van 8 dagen bereikte zij Annapurna Base Camp op 4.200 meter hoogte. Met de gelopen kilometers sponsort Pels Rijcken een locaal project van UNICEF.

Op 17 april 2010 vloog het team van Kathmandu naar Singapore waar zij strandden in verband met de aswolk boven Europa. Daar kregen zij een goed hotel aangeboden en hebben ze zelfs de krant gehaald. Op 20 april konden zij de terugvlucht naar Schiphol maken.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven