Tim Hendriks viel voor combi internationaal en ondernemersmentaliteit

Delen:

Student-stagiair van de week is Tim Hendriks. Tim is 24 jaar en op 1 juli begonnen als werkstudent bij Greenberg Traurig.

Tim is 14 juli jongstleden afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen voor de master Ondernemingsrecht.

Heb je je al georiënteerd op de arbeidsmarkt?
Nee, ik ga eerst volgend jaar nog een master Strategic Management volgen.

Waarom heb je voor Greenberg Traurig gekozen?
Ik was mij aan het oriënteren voor een interessant werkstudentschap toen ik via via in aanraking kwam met Greenberg Traurig. Het internationale karakter in combinatie met de sterke focus op de ondernemersmentaliteit sprak me enorm aan.

Wat is je leukste ervaring tot nu toe?
Ik begon op 1 juli en toen was de jaarlijkse kantoorbarbecue. Dat was meteen een mooi moment om (bijna) iedereen in informele sfeer te leren kennen.

En valt er ook iets tegen?
Daar moet ik nog achter komen, tot dusver niet!

Wat is jouw gouden tip aan ambitieuze studenten?
Vergeet niet te genieten van je studententijd.

Wat zou je anders doen als je in een tijdmachine kon springen naar vier jaar geleden?
Helemaal niets.

En tot slot: met welke jurist zou je eens een paar dagen in quarantaine willen zitten?
Ik ben voorlopig wel klaar met iedere mogelijke vorm van quarantaine! Maar als ik toch moest kiezen zou ik met mijn vader Ton Hendriks in quarantaine gaan om onder het genot van een klein biertje de laatste updates van het huurrecht nog eens goed door te nemen.

Weet jij ook iemand die Starter van de week zou kunnen zijn? Mail dan naar: starter@mr-magazine.nl.

Ben jij student-stagiair of onlangs geweest en vind je het leuk om ook in deze rubriek te komen, mail dan naar: studenten@mr-magazine.nl.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven