Tom van Dijk verkozen tot Overnameadvocaat van het Jaar

Delen:

191209_Tom van Dijk DVAN

Tom van Dijk, partner en fusie & overnameadvocaat bij DVAN Advocaten, is verkozen tot Overnameadvocaat van het jaar 2019. Hij kreeg zijn award uitgereikt tijdens het Fusie & Overname Jaarcongres op 4 december 2019.

Van Dijk kreeg de award voor zijn bijzondere prestaties binnen de M&A-branche. “Tom is een jonge partner bij DVAN en heeft zijn F&O praktijk de afgelopen jaren substantieel laten groeien, zowel in aantal relaties als in aantal transacties. Tom is in staat om met een scherpe juridische geest, een pragmatisch oog voor de transactie en persoonlijke interactie een goed resultaat te halen voor zijn cliënten”, aldus de jury over Van Dijk.

Brookz en Dealsuite reiken deze award jaarlijks uit aan de beste advocaat in de Nederlandse mkb-overnamemarkt. De prijs wordt toegekend aan de advocaat die door overnameadviseurs en investeringsmaatschappijen het meest wordt genoemd op grond van zijn prestaties als dealmaker. Zaken als inhoudelijke deskundigheid, creativiteit, probleemoplossend vermogen en zichtbaarheid in de markt tellen hierbij mee.

Van Dijk: “Ik ben ontzettend vereerd met deze award. Het afgelopen jaar hebben we een aantal mooie transacties namens onze cliënten mogen begeleiden. De award geeft aan dat onze cliënten en ook de markt onze aanpak en werkwijze waarderen. Geen ellenlange juridische discussies, maar pragmatisch komen tot de beste uitkomst. Deze prijs maakt de kracht van het hele DVAN Fusie & Overname team duidelijk.”

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven