Top tien van vastgoednotarissen in Nederland, volgens Indiase zakensite

Van een top tien van advocaten op bepaalde rechtsgebieden kijkt niemand meer op. Notarissen worden minder vaak gerankt. Onlangs verscheen een lijstje met Nederlandse vastgoednotarissen op zakensite Business Today.

Delen:

Depositphotos_476837208_S-top10

Business Today, dat zich afficheert als ‘India’s #1 Business magazine’, publiceert regelmatig toptienen. Die variëren van lijstjes met Zwitserse sportadvocaten tot ‘Powerhouse Antitrust Lawyers’ uit Pennsylvania en van Braziliaanse compliance-advocaten tot Poolse ‘Trailblazing’ Banking & Finance-advocaten.

Expertise

Maar nu waren Nederlandse vastgoednotarissen aan de beurt. Vastgoedtransacties in Nederland vereisen volgens de site de expertise van bekwame notarissen, die hun cliënten door wetten en regelgeving op het gebied van onroerend kunnen loodsen. De in de top tien genoemde ‘most interesting notaries in the Dutch real estate market’ spelen een cruciale rol bij de vlotte overdracht van onroerend goed. Hoe de site tot de samenstelling van de lijst is gekomen wordt niet gemeld.

Leading

De ‘leading’ notarissen die in ogenschijnlijk willekeurige volgorde op de lijst van Business Today staan zijn: Annerie Ploumen (Van Doorne), Wilfred Groen (Loyens & Loeff), Monique Laenen (Hemwood), Jan Cees Kuiken (Houthoff), Arief Van Rhee (Lexence), Taco de Lange (AKD), Leon Hoppenbrouwers (Allen & Overy), en Lucas Louwerier (nogmaals Houthoff), Cynthia de Witt Wijnen (NewGround Law) en Paul Goedvolk (Baker McKenzie).

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven