Twee nieuwe compagnons bij Nysingh advocaten en notarissen

De uitvoering van de, in 2020, ingezette groeistrategie van Nysingh is op stoom, laat het kantoor weten. "Met de overstap door Risto Larsson en Marco Balhuizen en hun team van tien medewerkers van DVAN advocaten naar Nysingh advocaten en notarissen wordt de implementatie van de groeistrategie een versnelling hoger gezet."

Delen:

Marco Balhuizen Risto Larsson

Risto Larsson is compagnon binnen de sectie ondernemingsrecht. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in het ondernemingsrecht en is met name gespecialiseerd op het gebied van fusies & overnames, samenwerkingsverbanden, het begeleiden van investeringen en advisering over Governance-vraagstukken. Marco Balhuizen is gespecialiseerd in de commerciële contractenpraktijk en heeft daarnaast een focus op de Agri & Food sector. Gertjan Lubbers, voorzitter Raad van Bestuur bij Nysingh: Een prachtige versnelling van onze strategie! Met deze twee compagnons op strategisch belangrijke specialismen en hun enthousiaste en gespecialiseerde mensen realiseren we onze groeistrategie verder. Met 110 advocaten en notarissen in Nederland, waarvan nu 30 in Utrecht, bieden we nu ondernemingen in de Randstad nóg meer dan voorheen een thuisbasis voor advies en hulp bij alle juridische aspecten van het ondernemen.”

Risto Larsson, een van de toetredende compagnons: “De landelijke ambities, visie en strategie van Nysingh spreken Marco en mij enorm aan. Wij zien deze stap als een mooie kans om daaraan bij te dragen en, onder meer in de M&A markt, in de top van de markt te kunnen opereren. Bovendien biedt Nysingh als full-service firma een scala aan diensten waar onze cliënten van kunnen profiteren.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven