Twee nieuwe equity partners voor Van Benthem & Keulen Advocaten en Notariaat

Van Benthem & Keulen Advocaten en Notariaat heeft er vanaf 1 januari 2022 twee nieuwe equity partners bij: Mariska Nijenhof-Wolters en Martijn van Steensel.

Delen:

Martijn van Steensel en Mariska Nijenhof-Wolders

Mariska Nijenhof-Wolters (1983) en Martijn van Steensel (1982) worden per 1 januari 2022 benoemd tot equity partner.

Nijenhof-Wolters geeft leiding aan het Commercial Contracting-team binnen de praktijkgroep Commercial Contracting & Dispute Resolution en is gespecialiseerd op het gebied van het commerciële contractenrecht. Zij richt zich met name op agentuur-, distributie- en franchiseovereenkomsten en heeft een sterke focus op de retailsector. Nijenhof-Wolters is voorzitter van het sectorteam Retail binnen Van Benthem & Keulen en lid van de Vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht. Ze treedt regelmatig op als gespreksleider intervisie en is opgenomen in het ‘Register gespreksleiders Intervisie’ van de Nederlandse Orde van Advocaten. Ook is Nijenhof-Wolters vaste medewerker van Bedrijfsjuridische berichten en het Tijdschrift Conflicthantering.

Van Steensel maakt deel uit van het team notarieel ondernemingsrecht en richt zich daarbij met name op de profitsector. In dat kader begeleidt hij middelgrote en grote ondernemingen bij onder meer governancevraagstukken, herstructureringen en transacties. Daarnaast heeft hij een bijzondere focus op de vormgeving van de statuten van en governance binnen commerciële verenigingen, coöperaties, onderlinge waarborgmaatschappijen en stichtingen (in het bijzonder stichtingen met een fiduciaire rol). Van Steensel is ook als docent verbonden aan de beroepsopleiding voor het notariaat, waar hij doceert over voormelde onderwerpen. Ook publiceert hij geregeld over deze thema’s.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven