Uitbreiding Dentons in Afrika

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Uitbreiding Dentons in Afrika

Dentons heeft de aangekondigde combinaties voorgesteld met vijf toonaangevende advocatenkantoren in Angola, Marokko, Mozambique, Oeganda en Zambia. Deze nieuwe combinaties bouwen voort op de strategie van Dentons om het eerste Pan-Afrikaanse advocatenkantoor te worden dat eigendom is van en bestuurd wordt door Afrikanen. Deze kantoren zullen Dentons helpen te positioneren als het grootste wereldwijde advocatenkantoor in deze landen, en klanten verbinden met juridisch toptalent in Afrika en meer dan 10.000 advocaten over de hele wereld.

De kantoren zijn LEAD Advogados in Angola, Sayarh & Menjra in Marokko, Fernanda Lopes & Associados Advogados in Mozambique, Kyagaba en Otatiina Advocates in Oeganda, en Eric Silwamba, Jalasi en Linyama Legal Practitioners in Zambia.

Lees meer

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top