Van Benthem & Keulen wederom beste juridische dienstverlener in MT1000

Van Benthem & Keulen is wederom verkozen tot beste juridische dienstverlener in MT1000.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
(foto: Depositphotos-lightsource)

MT1000 is een onderzoek naar de meest gewaardeerde zakelijke dienstverleners van Nederland. Van Benthem & Keulen, advocaten en
notariaat is net als in 2019 verkozen tot de beste juridische dienstverlener in de categorie advocatuur & notariaat.

“Voor de MT1000 2021 gaven ruim vierduizend zakelijke beslissers hun mening over zakelijke dienstverleners in verschillende categorieën”, licht het kantoor toe. “Opdrachtgevers werd gevraagd door het Amsterdam Centre for Business Innovation om partijen te beoordelen aan de hand van een Net Promotor Score (NPS) en op drie inhoudelijke aspecten: excellente uitvoering, productleiderschap en klantgerichtheid. Op basis van de toegewezen scores is per categorie een ranglijst opgesteld van wat volgens zakelijke beslissers de beste dienstverleners van Nederland zijn. Alleen bedrijven met een respons van vier of meer beoordelingen zijn meegenomen in de resultaten.”

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top