Van Doorne benoemt 2 nieuwe partners

Marg Janssen en Marc Marcusse zijn per 1 januari 2008 benoemd tot partner bij Van Doorne. Onno Boerstra (managing partner): "Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe partnerbenoemingen, die de sterke positie van onze gezondheidsgroep en onze vastgoedpraktijk verder benadrukken."

Marg Janssen

Marg Janssen.JPGMarg Janssen (1969) werkt sinds 1999 bij Van Doorne. Daarvoor heeft zij gewerkt bij de toenmalige Ziekenfondsraad (thans het College voor Zorgverzekeringen). Binnen de praktijkgroep publiekrecht is zij gespecialiseerd in het (bestuursrechtelijke) gezondheids- en onderwijsrecht.

Marc Marcusse

Marc Marcusse.JPGMarc Marcusse (1972) is sinds 2004 werkzaam bij Van Doorne. Daarvoor heeft hij gewerkt bij De Brauw Blackstone Westbroek. Marc heeft ruime ervaring op het gebied van het commercieel vastgoed, projectontwikkeling alsmede de begeleiding van aan- en verkooptransacties.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven