Van Doorne breidt vastgoed- en bouwpraktijk uit: twee nieuwe partners en team

Met de komst van Nicole Soliana, Remco Bӓcker en hun team, is per 1 maart 2024 de vastgoed- en bouwpraktijk van Van Doorne fors uitgebreid. Hiermee wordt verder invulling gegeven aan de ambitie van Van Doorne om hét leidende vastgoed- & bouwkantoor van Nederland te worden.

Delen:

De propositie om full-service diensten te kunnen verlenen op het gebied van vastgoed-, bouw- en bestuursrecht, is met de komst van deze collega’s versterkt, aldus het kantoor. Bäcker en Soliana sluiten aan als partner bij Van Doorne; voorheen waren zij partner bij BarentsKrans. Samen met deze twee partners stappen ook vier (senior) associates, Annemarie Janssens, David van Groen, Wouter Gootjes en Koen Brackel, over.

“Bäcker en Soliana brengen jarenlange ervaring en expertise mee in het bijstaan van projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, aannemers en overheden, met een focus op met name projectontwikkeling, het omgevingsrecht en het overheidsprivaatrecht”, vertelt het kantoor. “Hun expertise sluit naadloos aan bij die van het vastgoedteam van Van Doorne, dat inmiddels met 12 partners en in totaal 50 vastgoedspecialisten uitgebreide sectorkennis en ruime ervaring heeft op het gebied van onder meer vastgoedtransacties, vastgoedfinanciering, bouw, zorgvastgoed, projectontwikkeling, omgevingsrecht (waaronder stikstof, water en wonen) en overheid.”

Managing partner Sjoerd Kamerbeek van Van Doorne: “We zijn ontzettend blij met de komst van Nicole, Remco en hun team. Zij voeren een vooraanstaande praktijk in één van onze kernsectoren, Vastgoed & Bouw, die in deze tijd te maken heeft met belangrijke uitdagingen, zoals de heroriëntatie van de vastgoedmarkt op de wijziging in onze demografie en het realiseren van voldoende toegankelijke en betaalbare woningen. Met hun komst verwachten we onze bestaande positie op bestuursrecht en vastgoed verder te kunnen verstevigen. We kijken uit naar onze samenwerking.”

Bäcker en Soliana: “De stevige vastgoed- & bouwpraktijk van Van Doorne valt op in de markt en biedt ons de ruimte om onze eigen succesvolle projectontwikkelingspraktijk nog verder uit te bouwen en te verbreden, en daarmee onze ambities waar te maken. Van Doorne biedt hiervoor op dit moment het ideale ondernemersklimaat. We kijken ernaar uit om samen met het toonaangevende vastgoedteam van Van Doorne, bestaande uit advocaten, notarissen en fiscalisten, en met andere specialisten bij Van Doorne, de vastgoedsector op alle facetten te bedienen op het hoogste niveau.”

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven