Juridisch nieuws

Vereniging Jonge Procesadvocaten opgericht

Vlnr: Jelmer Feenstra (AKD), Anne Spaargaren (Lexence), Max Radovic (Loyens & Loeff), Brigitta Jakic (CMS), Kerim van Oosten (Loyens & Loeff), Jorine ten Wolde (De Brauw Blackstone Westbroek), Sharona Heeroma (Pels Rijcken) en Tom Reker (Linklaters).

Een aantal jonge advocaten die zich bezighouden met de civiele procespraktijk heeft donderdag 6 juli de Vereniging Jonge Procesadvocaten (VJP) opgericht. Ze zijn verbonden aan AKD, Loyens & Loeff, CMS, De Brauw, Lexence, Linklaters en Pels Rijcken.

De VJP is van plan congressen en lezingen te organiseren om de interesse, kennis en vaardigheden van haar leden op het gebied van de civiele procespraktijk uit te breiden. De thema’s variëren van juridisch-inhoudelijke onderwerpen tot praktische vaardigheden, ethiek en gedragsrecht. De eerste grote activiteit vindt 12 oktober plaats: een congres over getuigenverhoren.

Naast inhoudelijke bijeenkomsten organiseert de VJP borrels waar haar leden welkom zijn om hun netwerk uit te breiden en ervaringen te delen. Advocaten met nul tot en met zeven jaar werkervaring kunnen lid worden van de VJP. Het lidmaatschap kost 45 euro per jaar.

Het bestuur van de VJP bestaat uit voorzitter Kerim van Oosten, Max Radovic (beiden Loyens & Loeff), Tom Reker (Linklaters), Jelmer Feenstra (AKD), Anne Spaargaren (Lexence), Brigitta Jakic (CMS), Jorine ten Wolde (De Brauw Blackstone Westbroek) en Sharona Heeroma (Pels Rijcken).

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures

Winkelmand