Vijf nieuwe partners bij NautaDutilh

Delen:

ZN_200407_Nauta_5_Depositphotos_14480391_s-2019

NautaDutilh heeft vijf nieuwe partners benoemd, waaronder drie vrouwen. “Dit brengt het evenwicht dat we ons ten doel hebben gesteld, dichterbij.”

Met de benoeming van de vijf partners versterkt het kantoor diverse praktijkgroepen, waaronder Taxation, Dispute Resolution en Financial Law. Alle vijf partners zijn werkzaam op kantoor Amsterdam:

Het kantoor vindt het voor het evenwicht belangrijk dat het aandeel vrouwelijke partners binnen het kantoor toeneemt. Managing partner Petra Zijp zegt verder: “We zijn ontzettend trots op deze talentvolle advocaten. Ze zijn allemaal al langere tijd aan ons kantoor verbonden – in sommige gevallen begonnen ze als student-stagiair – en allemaal hebben ze laten zien dat zij de cliënt altijd vooropstellen in hun werk. Zij adviseren onze cliënten met juridische scherpte én maatschappelijke sensitiviteit; een combinatie waar wij als kantoor voor staan. We kijken er dan ook naar uit om samen met deze nieuwe generatie partners, hun praktijken verder uit te bouwen.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven