Volgende stap in innovatieve rol Baker McKenzie

Delen:

190926_bakermckenzie-776206
V.l.n.r.: Jacobine Muntendam, Wibren Veldhuizen, Anna van Bracht, Danielle Pinedo (Baker McKenzie), Evelien Bijl en Douwe Dirks (Epicenter Amsterdam)

Baker McKenzie heeft zich aangesloten bij innovatiehuis Epicenter Amsterdam. Omdat Baker McKenzie internationale en Nederlandse cliënten van advies op lokaal en internationaal gebied bedient, is dit kantoor een goede match met Epicenter, dat het eerste digitale innovatiehuis van Nederland is dat zich wijdt aan innovatie, kennisdeling en ontwikkeling.

Met een eigen studio in Epicenter draagt Baker McKenzie bij aan de community door middel van open inloopuren. Epicenter en Baker McKenzie werken samen om meerdere thought leadership- en kennisdelingssessies op te zetten, waarin uiteenlopende en voor de Epicenter-leden relevante juridische onderwerpen worden uitgelicht. Ook heeft Baker McKenzie’s in-house futurist Sanjay Khanna onlangs een bezoek gebracht aan Epicenter.

“De werkwijze van Baker McKenzie sluit uitstekend aan bij de filosofie van Epicenter”, aldus Douwe Dirks, Country Manager Epicenter Amsterdam. “Ze zijn internationaal georiënteerd, divers en hebben een innovatieve mindset. Hun kracht is het inzetten van nieuwe denkwijzen en cutting-edge juridische technologieën om de cliënt te helpen bij het overwinnen van de huidige uitdagingen in het economische landschap. Daarnaast gaan we een partnership aan in de vorm van speciale pakketten en legal clinics voor onze members.”

Gerard Wentink, Director Business Development Baker McKenzie Amsterdam: “Innovatie is een belangrijk speerpunt van onze strategie. Als partner van Epicenter begeven wij ons te midden van innovatieve multinationals en snelgroeiende digitale scale-ups. Wij geloven in het opbouwen van betekenisvolle relaties door een actieve rol te spelen in de community.”

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven