VONDST advocaten gaat van start

logo-vondst.gifHet nieuwe kantoor van de advocaten Tjeerd Overdijk en Otto Swens heet VONDST. VONDST is gespecialiseerd in intellectuele eigendom, ICT en farma en heeft aansprekende cliënten in binnen- en buitenland. VONDST gaat van start met zes advocaten. VONDST is gevestigd in het voormalige kantoor van Steinhauser Hoogenraad in Amsterdam.

Steinhauser Hoogenraad

Vijf van de zes advocaten van VONDST werkten tot voor kort samen bij het nichekantoor Steinhauser Hoogenraad, en daarvoor bij de grotere kantoren, zoals Lovells, NautaDutilh en Baker McKenzie. Naast Overdijk en Swens zijn dit de advocaten Silvie Wertwijn en Hidde Koenraad en Hans Jansen.

Waarom VONDST?

"Met VONDST hebben wij gekozen voor een naam die kernachtig aangeeft dat wij focussen op zaken die te maken hebben met de exploitatie van innovatie en creativiteit. Verder geeft de ‘fantasienaam’ aan dat wij een team zijn; Swens en ik zijn niet de twee prima donna’s. Ons team werkt al lange tijd samen en is uitstekend op elkaar ingespeeld. Tenslotte drukt de naam uit dat we lef hebben en creatief zijn. Vandaar onze slogan: Uw innovatie is onze passie", aldus Tjeerd Overdijk.
Otto Swens: "Het leveren van kwaliteit tegen concurrerende tarieven staat bij ons voorop. En ondernemersvrijheid: wij willen op eigen wijze onze positie in de markt gaan innemen, daadkrachtig en met vernieuwende initiatieven."

Zowel Overdijk als Swens heeft ruime ervaring op het gebied van intellectuele eigendom. Zij hebben al hun bestaande cliënten meegenomen naar het nieuwe kantoor.
Tjeerd Overdijk (1959, advocaat sinds 1984) is een all round IE-advocaat, met een focus op ICT en daaraan gerelateerde gebieden als auteursrecht, databankenrecht en privacy, merkenrecht. Daarnaast heeft hij in korte tijd een stevige reputatie op het gebied van het kwekersrecht opgebouwd.
Otto Swens (1971, advocaat sinds 1996) richt zich op octrooirecht, met name werktuigbouwkunde, chemie en farma/biotechnologie (life sciences) en farmaceutisch recht, met daaraan gerelateerde gebieden als farmamarketing, parallel import, pricing, vergoedingskwesties en marktvergunningen.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven