Windroos Advocatuur vestigt zich in IJmuiden

Tien jaar lang was Windroos Advocatuur in Alkmaar te vinden. Doordat het kantoor een groeiend aantal klanten in de IJmond kreeg, heeft het nu de overstap naar IJmuiden gemaakt. Het kantoor is gespecialiseerd in ondernemings-, arbeids- en contractenrecht.

Delen:

Menno Godthelp (l) en Nanne Sluis (r) (foto: Ramon Philippo)

Windroos Advocatuur werd tien jaar geleden opgericht door de advocaten Menno Godthelp en Nanne Sluis. Volgens Sluis is er in IJmuiden en ook elders in de IJmond sprake van een dynamiek die uitstekend bij Windroos Advocatuur past: “Er gebeurt van alles. Onze hands on mentaliteit sluit goed aan bij het ondernemersklimaat in de regio. Dat maakt het interessant om onze vleugels vanuit IJmuiden verder uit te slaan.”

Windroos Advocatuur heeft, zegt Menno Godthelp, al een sterke basis in de IJmond omdat hij in deze regio zelf ruim 15 jaar advocaat is geweest. “Ik vind het uitdagend om nu vanuit het gebied zélf op een pragmatische en oplossingsgerichte manier aan de slag te gaan. Ons uitgangspunt daarbij is om op basis van goede adviezen een procedure bij de rechter zo veel mogelijk te voorkomen.”

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven