AKD benoemt partners: de nieuwe generatie is aan zet

AKD heeft vijf nieuwe partners benoemd, “waarvan vier home-grown”, vertelt managing partner Erwin Rademakers. “Het blijft prachtig om te zien hoe collega’s zich ontwikkelen en als nieuwe generatie partners meebouwen aan de toekomst van ons kantoor.”

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

“De nieuwe partners dragen vanuit hun expertise en ervaring in diverse sectoren bij aan de ambitie om voor onze cliënten de juridische gateway te zijn in, van en naar de Benelux”, aldus de managing partner van AKD. Het gaat om Fouad el Houzi, Rutger van Thiel, Joyce van den Nouwland, Sander Engels, Thijs Hekman.

Fouad el Houzi behandelt veel zaken op het gebied van financieringen, schuldeisersakkoorden, bestuurdersaansprakelijkheid en beslag, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Fouad adviseert onder meer bestuurders, schuldeisers, investeerders, aandeelhouders, en financiële instellingen zoals leasemaatschappijen.

Rutger van Thiel adviseert (beursgenoteerde) nationale en internationale ondernemingen, familiebedrijven en financiële instellingen over nationale en internationale structuren en structurering van transacties bij joint ventures, fusies en overnames.

Joyce van den Nouwland begeleidt cliënten bij fusies, overnames en joint ventures. Daarnaast adviseert zij over ondernemingsrechtelijke vraagstukken, waaronder corporate governance. Joyce heeft bijzondere ervaring in de maakindustrie, automotive en healthcare.

Sander Engels is gespecialiseerd in bouw- en vastgoedrecht en houdt zich onder andere bezig met complexe bouw- en infraprojecten, vastgoedtransacties en bouwgeschillen. Sander adviseert cliënten over geïntegreerde (bouw)contractvormen, vraagstukken over gebieds- en projectontwikkeling en het (bouw-)aanbestedingsrecht.

Thijs Hekman houdt zich voornamelijk bezig met financieringen, zekerheden en insolventierecht en procedeert regelmatig rondom deze en andere ondernemingsrechtelijke geschillen. Hij richt zich daarbij specifiek op kwesties waarbij financiële instellingen zijn betrokken.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top