Alle publicaties van Boom juridisch doorzoeken én raadplegen in één portaal!

Boomportaal juridisch is het nieuwe contentintegratie-portaal van Boom juridisch. Met een collectie van meer dan 20.000 tijdschriftartikelen, 15 databanken en ruim 2.000 e-books een schat aan praktische en wetenschappelijke informatie voor iedere jurist of advocaat. Door de gebruiksvriendelijke full-text zoekfunctionaliteit en de diverse filtermogelijkheden heeft u in een handomdraai de juiste informatie gevonden.

Delen:

Full-tekst zoeken door alle bronnen
De laatste uitspraken en annotaties rondom ontslag op staande voet opzoeken, het nieuwe nummer van Boom Strafblad raadplegen, naslagwerken over de nieuwe Omgevingswet zoeken. Boomportaal biedt uitkomst en kennis voor advocaten, bedrijfsjuristen en andere juridische professionals. U kunt full-text zoeken door alle bronnen en filteren op productsoort, thema en jaartal. Zo vindt u snel wat u zoekt. De PDF-reader zorgt voor een optimale leeservaring. Met uw account maakt u eenvoudig bookmarks en aantekeningen en bewaart u geraadpleegde literatuur.

Flexibele abonnementen
De handige indeling in pakketten per rechtsgebied biedt u als klant de flexibiliteit om op maat uw abonnementen samen te stellen. In Boomportaal Juridisch kunt u kiezen uit zo’n 20 pakketten, van arbeidsrecht tot strafrecht. Elk pakket bestaat uit een collectie publicaties. Welk pakket u ook kiest, u bent verzekerd van al onze bronnen op dat rechtsgebied en altijd de meest actuele informatie. Nieuwe tijdschriftnummers, samenvattingen en annotaties van jurisprudentie en e-books worden direct bij verschijnen aan uw abonnement toegevoegd. U betaalt een vast bedrag voor het pakket en een toeslag per gebruiker. Scherpe tarieven en geen verrassingen!

Neem contact met ons op voor meer informatie
Wilt u meer informatie over ons Boomportaal en alle mogelijkheden voor uw kantoor? Kijk op www.boomportaaljuridisch.nl of neem contact met ons op via sales@boomdenhaag.nl.

Boom juridisch geeft sinds 1998 publicaties uit voor de juridische markt. Wij zijn uitgever van toonaangevende titels als Advocatenblad, Rechtspraak Updates en de bekende boekenreeks Boom Basics.

De vertrouwde, traditionele waarden van de klassieke uitgeverij combineert Boom juridisch met de meest moderne technieken. Nieuwe onderscheidende concepten in combinatie met de benodigde vakkennis maken Boom juridisch een serieuze partner in informatievoorziening voor zowel de praktijk als de wetenschap.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven